Mitä?

Autolla Nepaliin -matkasta tehdään Suomen ensimmäinen 100 % joukkorahoitettu elokuva. Tule mukaan tekemään historiaa!

Suursuosion saaneesta Autolla Nepaliin -matkasta tehdään Suomen ensimmäinen täysin joukkorahoitettu elokuva. ”Haluamme inspiroida elokuvalla ihmisiä. Autolla Nepaliin tarina on niin uskomaton kokoelma unelmia, dramatiikkaa, onnistumisia, epäonnistumisia ja suoranaisia ihmeitä, että sen ansaitsee kuulla jokainen.”, kertoo Juho elokuvan tekemisen motiivista.

Viime vuonna yli 10 000 fania seurasi sosiaalisen median kautta poikien matkantekoa reitillä, josta ei puuttunut vaarallisia tilanteita ja eeppisiä maisemia. Yli 20 000 kilometrin matka vanhalla postipakulla, ”Möhköllä”, tehtiin, jotta voitaisiin auttaa nepalilaisia naisia ja lapsia. Autolla Nepaliin -tempaus oli nuorten aikuisten itse ideoima ja vapaaehtoisvoimin toteuttama.

Matka oli menestys. Kiitos lahjoittajien, Nepaliin on noussut kaksi uutta koulua, jossa myös kastittomat lapset voivat opiskella. Lisäksi nepalilaisessa turvakodissa valmistettuja koruja on myyty Suomessa vuoden ajan Store of Hope -nettikaupassa. Koruja valmistamalla vaikeista taustoista tulleet naiset ovat voineet itse hankkia itselleen toimeentulon, koulutuksen ja paremman tulevaisuuden.

Tämä tarina voi inspiroida satoja tai tuhansia tekemään niitä yksittäisiä pieniä tai suuria tekoja, jotka tekevät tästä maailmasta paremman meille kaikille.

Tule mukaan! Voit tukea elokuvan valmistumista levittämällä sanaa, ostamalla liput ensi-iltaan tai varaamalla oman kopiosi elokuvasta jo etukäteen. Myös yrityksille on omat pakettinsa, joilla voi olla mukana!

Leave a Comment